Att resa är verkligen något som många älskar att göra, och har som sitt allra största intresse här i livet. Och det är ju inte så konstigt, att resa och få ny inspiration i ett helt annat land om än för ett par dagar är verkligen otroligt härligt. Särskilt härligt kan det vara under det lite mörkare halvåret som vi har här i Sverige, då man kan försvinna iväg till varmare breddgrader och bara njuta av sol och bad. Såhär skriver man om det på gp.se:

Efterfrågan på höstlovsresor är stor i år. Enligt resebolaget Apollo har försäljningen ökat med 48 procent jämfört med samma tid förra året. Så vill du komma iväg är det hög tid att boka. Charterföretaget Ving har redan nu sålt 85 procent av sina resor. Sol och bad på Kanarieöarna lockar flest, men storstadsresor blir också mer populära. (Läs resten av artikeln här).

Så om man vill åka iväg så får man alltså skynda sig att boka, annars kommer man kanske inte komma iväg på den där härliga solsemestern under vår kalla och mörka vinter. Och en rolig idé är att även efteråt samla sina minnen och alltid kunna titta tillbaka på sin härliga resa. För även om man har möjligheten att åka iväg under vinterhalvåret, så kan man inte vara på resa hela tiden. Varför inte klicka in sig på http://www.japanphoto.se/canvas och göra en härlig canvas tavla av favoritbilden från resan? Att hänga upp den i vardagsrummet eller kanske sovrummet gör att man ständigt kan tänka tillbaka på sin härliga resa.