Många är vi som älskar att resa och ge sig iväg på en härlig weekend då och då för att vardagen helt enkelt ska bli lite, lite roligare. Att upptäcka nya platser och människor då och då gör dels att vi uppskattar vad vi har dagligen, och samtidigt utökar det våra liv. Att ut och resa och röra på sig är helt enkelt väldigt positivt för oss, om inte minst för att man får ett avbrott och får ha det enbart härligt i några dagar. Så varför inte slå slag i saken och boka en lyxig weekend med Destly.com? Något som många säkerligen ser fram emot att få göra ofta. Men man måste vara smart när man bokar en weekend, man vill ju nämligen få ut så mycket som möjligt på sin tripp, därför finns det saker man kan tänka på. Att välja bort typiska turistattraktioner och att inte bo på en stor hotellkedja, kan vara ett sådant. Sådär skriver man på svd.se:

Rita de Castro 35, är en erfaren resenär. Hon driver resebyrån El Puente och är van att tipsa, fixa och hitta bra boende åt sina kunder.

När hon själv ska resa väljer hon helst en privat lägenhet framför att bo på hotell.

–Man får en snabb insyn i ett annat sätt att leva. Man äter på lilla kvarterskrogen och tar ett glas vin på baren på hörnet. Att hyra eller byta lägenheter ger också en annan slags frihet. Man kan laga mat om man vill och behöver inte passa frukosttider, säger hon. (Läs resten av artikeln här).