Drömmer du om att lyxa till det lite? Nu kan du boka en kryssning med all-inclusive till Ibiza som sträcker sig över 5 dygn – och är en flytande nattklubb med plats för 2 500 personer.

Om du gillar att åka på kryssning, dricka gott vin och äta från en lyxig buffé men tycker att resan borde vara längre, då borde du spana in kryssningen som går från Barcelona till Ibiza med Norwegian Pearl som resan till ära förvandlas till en flytande nattklubb.

Detta ingår på resan

Resan pågår i fem dygn och du kan enkelt välja både att köpa vanliga biljetter för cirka 9 000 kronor men kan även välja deras all inclusive-paket med både flyg och alkohol. Under party dagarna kommer fartyget byta namn till World Club Dome Cruise Edition och det är inte bara nattklubbsdansande som står på menyn utan även workshops i dj:ande och chans att träffa de dj:s som spelar, vilka är bland annat Robin Schulz, Dimitri Vegas & Like Mike och Timmy Trumpet.

På fartyget hittar du 5 dansgolv som alla har olika teman och tillsammans med 2 500 andra personer kan du dansa från Barcelona hela vägen till Ibiza. Eller om du vill ta det lugnt en stund så kan du chilla i fartygets 15 olika barer och lounger, spela i casinot, välja att äta på 16 olika restauranger eller bara slappa i deras spa och på soldäck med bubbelpooler.