I det förra inlägget som skrevs skrev vi om att resa på vintern, och hur många det är som bara drar från det kalla Sverige till varmare breddgrader. Så här står det:

Vart man sen väljer att åka under vintern varierar, det finns massor av ställen över hela världen som har sommar när vi har vinter, men man måste såklart åka iväg en bit för att vara säker på sol.

Och det är ju helt klart ett alternativ för den som känner ett starkt behov av sol och äventyr. Det kan dock rekommenderas att stanna i Sverige och njuta av kylan om du inte redan har en resa klar. För att boka en resa till värmen nu mitt i vintern kan bli riktigt dyrt, och det kan helt klart vara  värt att härda för en längre resa i solen till våren.

En idé är att resa iväg på en resa till exempelvis New York eller Karibien. Där finns det mängder av saker att se, och med tanke på vad det kostar är det värt att göra resan på våren då det inte är lika många andra som reser. Sen är det klart värt att kika runt på olika sajter för att hitta den bästa resan för priset. Många har dåligt tålamod vad gäller resor, och åker inte iväg dit de egentligen vill för att de inte orkar spara pengar.  Och om du har ett ställe som du verkligen vill åka till, kan du nog vara en idé att vänta tills du fått ihop pengar istället för att spontanåka när livet blir för påfrestande.

Karibien är område som många vill åka till, och då behöver man spara ett tag för att komma iväg.